Dit is
Dreamcatch

Dreamcatch is allrounder als het gaat om offline en online B2B-leadgeneratie en fondsenwerving. Wij ontwikkelen proposities voor onze klanten, vormen een helder beeld van hun behoeften en zetten dat beeld om naar een campagne. Ons netwerk bestaat uit maatschappelijk betrokken idealisten en niet zonder toeval; dat zijn wij zelf ook.

Samen bouwen we bruggen met dat ene punt aan de horizon voor ogen: een duurzame en betrokken wereld. Dat is waar Dreamcatch in gelooft.

Offline
leadgeneratie

Online is niet meer weg te denken, maar alleen offline kun je echt persoonlijk worden in het proces van leadgeneratie. Wij trainen onze call agents op bellen zonder script, zodat ze een oprecht positieve en onvergetelijke indruk kunnen achterlaten tijdens inbound en outbound calls. Ons pakket van telemarketingdiensten omvat het maken van B2B-bezoekafspraken, het creëren en verrijken van databases en het voeren van service calls voor het behoud van het ambassadeursnetwerk.

Bellen aan de hand van een willekeurige database komt vaak neer op veel bellen en weinig resultaat. Wij voeren look-a-like analyses uit, waarmee we een database creëren die aansluit bij de prospects die onze opdrachtgevers willen bereiken. Een kwalitatief belbestand is hét startpunt van een succesvolle campagne.

Online
leadgeneratie

Het wereldwijde web is een onmisbaar middel geworden om goede leads te genereren. Een sterke website werkt als centraal vangnet voor alle online leads. Tijdens het bellen kunnen wij ondernemers naar een door ons ontwikkelde landingspagina leiden, waardoor de ondernemer getriggerd wordt om een afspraak te maken met een van onze fondsenwervers.

Offline en online leadgeneratie gaan hand in hand. Waar offline zich vooral richt op het maken van afspraken voor onze fondsenwervers met maatschappelijk betrokken ondernemers, focussen wij ons met online leadgeneratie meer op het informeren en activeren van de ideale ambassadeur. Bovendien is offline opvolging van online leads essentieel voor een hoge conversie. Dreamcatch ontwikkelt campagnes door contentmarketing, e-mailmarketing, telemarketing en social media met elkaar te combineren.

Dream big

Maatschappelijke betrokkenheid kent wat ons betreft geen grenzen. Wij helpen ondernemers met een concrete invulling van hun MVO-beleid, we inspireren hun zakelijk netwerk en vergroten de maatschappelijke betrokkenheid van het personeel.

Dit doen we voor merken die de wereld beter willen maken. De kunst is om die droom te realiseren. Dreamcatch helpt ‘the big dream’ van onze opdrachtgevers waar te maken.

Cases

Bekijk onze cases.
case-img
Case

KWF Kankerbestrijding

bekijk case
case-img
Case

Oxfam Novib

bekijk case