Naam project:
Adopteer een dier
Looptijd:
2016 tot nu
Donateurs geworven:
168+ afspraken ingepland

ARTIS – ADOPTEER EEN DIER

Dreamcatch nodigt ondernemers uit bij ARTIS met als doel adoptanten te werven. De ondernemer kan een dier adopteren met vergelijkbare eigenschappen van of een directe link met het bedrijf.

Zo zou je als kapperszaak een kuifaapje kunnen adopteren. Of als bouwbedrijf een stokstaartje. De Bijenkorf heeft bij Artis een bijenkorf geadopteerd, en de ING een leeuw.

ADOPTIE HELPT ARTIS

Deze steun aan ARTIS is van ongekende waarde voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale ARTIS, natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud. Bedrijven doen dus veel meer dan alleen een dier adopteren.

DREAMCATCH HELPT ARTIS

Het team van Dreamcatch zoekt contact met bedrijven om de mogelijkheden te bespreken en hen uit te nodigen in ARTIS. Door de interesse van de bedrijven te wekken, worden zij aangespoord om ‘hun’ dier te vinden en ARTIS te steunen. Als call agent werk je dus mee aan de toekomst van de oudste dierentuin van Nederland.

RESULTATEN BIJ ARTIS

  • 168+ donateurs zijn uitgenodigd in ARTIS.

Ben jij geïnspireerd
door de case van ARTIS?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures