Naam project:
Hart voor de zaak
Looptijd:
2019 tot nu
Donateurs geworven:

Iedereen een gezond en sterk hart

Je hart is de belangrijkste motor van je leven. Daarom heeft Dreamcatch samen met de Hartstichting een campagne ontwikkeld waarbij ondernemers de kans krijgen om mee te helpen aan een gezond en sterk hart voor iedereen. In Nederland zijn ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten, daarom is de steun van onze ambassadeurs onmisbaar.

Partnership Hart voor de Zaak

Als zakenvriend van de hartstichting kan je kiezen waar jouw donaties heen gaat. Zo kunnen de ondernemers kiezen om reddingspartner of preventiepartner te worden. Wanneer ze ervoor kiezen om reddingspartner te worden helpen ze mee aan het redden van levens tijdens een hartstilstand. Hun donatie gaat dan naar onder andere de voorlichting en aanschaf van AED’s. Als preventiepartner dragen ze concreet bij aan levensreddend onderzoek en voorlichting, zodat hartstilstanden voorkomen kunnen worden.

Dreamcatch motiveert

We maken niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en de Hartstichting. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan het verslaan van hart- en vaatziekten.

Ben jij geïnspireerd
door de case van De Hartstichting?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures