Naam project:
Zakenvrienden van KWF
Looptijd:
2012 tot nu
Donateurs geworven:
1124 zakenvrienden

Minder kanker

KWF Kankerbestrijding wil minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Meer dan één miljoen particuliere donateurs strijden mee. Op de zakelijke markt zijn er nog veel medestanders te werven.

Structurele hulp

Dreamcatch ontwikkelde samen met KWF Kankerbestrijding een campagne waarmee bedrijven structureel bijdragen in de strijd tegen kanker. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om als ‘zakenvriend’ van KWF jonge toponderzoekers direct te steunen. Als ondernemer weet je precies naar welk onderzoek jouw donatie gaat, omdat je als zakenvriend zelf bepaalt welk onderzoek je steunt.

Verschil maken

Als zakenvriend van KWF draag je concreet bij aan het terugdringen van kanker. Je investeert in wetenschappelijk toponderzoek naar de ziekte en verbindt je met het merk KWF Kankerbestrijding. Naast een concrete bijdrage is er een emotionele bijdrage; patiënten weten zich gesteund.  Bovendien hopen we dat een zakenvriend als inspiratiebron werkt voor de omgeving, zodat ook medewerkers, klanten en relaties mee gaan strijden tegen kanker.

Resultaten → (aanvullen door Philine)

Enthousiast
over deze case?

Dreamcatch zet dromen om naar campagnes die bijdragen aan een betere wereld. Waar droom jij van? Neem contact met ons op!

Contact