Naam project:
Zakenvrienden van KWF
Looptijd:
2012 tot nu
Donateurs geworven:
1124 zakenvrienden

Minder kanker

KWF Kankerbestrijding wil minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Meer dan één miljoen particuliere donateurs strijden mee. Dit is hard nodig, want jaarlijks worden meer dan 100.000 mensen gediagnosticeerd met kanker. De zakelijke markt speelt een belangrijke rol in de strijd tegen kanker. Met structurele hulp steunen zij KWF Kankerbestrijding in het onderzoek tegen kanker.

Structurele hulp

Dreamcatch ontwikkelde samen met KWF Kankerbestrijding een campagne waarmee bedrijven structureel bijdragen in de strijd tegen kanker. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om als ‘zakenvriend’ van KWF jonge toponderzoekers direct te steunen. Als ondernemer weet je precies naar welk onderzoek jouw donatie gaat, omdat je als zakenvriend zelf bepaalt welk onderzoek je steunt.

Verschil maken

Als zakenvriend van KWF draag je concreet bij aan het terugdringen van kanker. Je investeert in wetenschappelijk toponderzoek naar de ziekte en verbindt je met het merk KWF Kankerbestrijding. Naast een concrete bijdrage is er een emotionele bijdrage; patiënten voelen zich gesteund. Bovendien werkt een zakenvriend als inspiratiebron voor de omgeving, zodat ook medewerkers, klanten en relaties mee gaan strijden tegen kanker.

Dreamcatch helpt KWF Kankerbestrijding

Op de zakelijke markt zijn er nog veel medestanders te werven. Het team van Dreamcatch helpt KWF kankerbestrijding door ondernemers in contact te brengen met het KWF. Hoe meer ondernemers wij laten meedoen, hoe meer onderzoek er wordt gedaan. Door deze samenwerking steunen onze call agents en fondsenwervers het onderzoek van KWF Kankerbestrijding.

Resultaten bij KWF Kankerbestrijding

In de samenwerking met Dreamcatch heeft KWF Kankerbestrijding:

  • 1124 donateurs geworven, die als zakenvriend structureel helpen.
  • Een jaarlijkse groei van 180+ zakenvrienden.

 

Ben jij geïnspireerd
door de case van KWF Kankerbestrijding?

Dreamcatch zet dromen om naar campagnes die bijdragen aan een betere wereld. Waar droom jij van? Neem contact met ons op!

Naar de vacatures