Naam project:
Zakenvrienden van KWF
Looptijd:
2012 tot nu
Donateurs geworven:
1124 zakenvrienden

Minder kanker

KWF Kankerbestrijding wil minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Meer dan 1 miljoen particuliere donateurs strijden daarin mee. Op de zakelijke markt is er nog veel ruimte om die strijd aan te gaan.

Structurele hulp

Dreamcatch heeft samen met KWF Kankerbestrijding een campagne ontwikkeld om bedrijven structureel hulp te laten bieden in de strijd tegen kanker. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om als ‘zakenvriend’ van KWF jonge toponderzoekers direct te steunen. Als ondernemer weet je precies naar welk onderzoek de donatie gaat, omdat je als zakenvriend zelf bepaalt welk onderzoek je steunt.

Verschil maken

Als zakenvriend van KWF help je bij het terugdringen van kanker. Je investeert in wetenschappelijk toponderzoek naar kanker en verbindt je met het merk KWF Kankerbestrijding. Zakenvrienden van KWF zijn op een hele concrete manier maatschappelijk betrokken en geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving. Bovendien werkt het aanstekelijk; als zakenvriend inspireer je jouw medewerkers, klanten en andere relaties om ook mee te helpen in de strijd tegen kanker.

Enthousiast
over deze case?

Dreamcatch zet dromen om naar campagnes die bijdragen aan een betere wereld. Waar droom jij van? Neem contact met ons op!

Contact