Naam project:
Zakelijk partnerschap MIND
Looptijd:
maart 2018 tot nu
Donateurs geworven:
20+ afspraken ingepland

Een psychisch gezonder Nederland

Dreamcatch zet zich samen met Stichting Mind in voor een psychisch gezonder Nederland. MIND zet zich in voor mensen met psychische problemen en biedt hierbij ondersteuning. Dit doet MIND door informatie te geven, onderzoek te doen en projecten uit te voeren. MIND is een initiatief van Fonds Psychische gezondheid, Korrelatie en MIND Landelijk Platform.

Zakelijke steun aan Stichting Mind

De zakelijke partners van Stichting Mind geven steun bij initiatieven, die mensen met psychische problemen weer terug in de maatschappij helpen. De structuur die werk geeft, is een effectieve methode voor de (her)opbouw van een trots en zelfstandig leven. Zakelijke partners van Stichting Mind dragen dus bij aan de toekomst van mensen met psychische problemen.

Dreamcatch helpt Stichting Mind

Binnen de samenwerking met MIND zorgt Dreamcatch voor de afspraken met potentiële zakelijke partners. Door te informeren en de levensveranderende gevolgen van de zakelijke steun uit leggen, werken de call agents van Dreamcatch mee aan de toekomst van mensen met psychische problemen.

Resultaten bij Stichting Mind

  • 20+ afspraken ingepland.

Ben jij geïnspireerd
door de case van Mind?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures