Dreamcatch
als werkgever

Dreamcatch is allrounder als het gaat om B2B-leadgeneratie en fondsenwerving. Bij ons werken mensen die gedreven worden door targets. Mensen die sales ademen.

Dreamcatchers werken hard, maar spelen ook hard. We organiseren regelmatig boottochtjes op het Spaarne, borrelen met elkaar op donderdagmiddag en naast de lunchtafel staat een pingpongtafel voor een gezond potje competitie. We bieden on the job training, een flexibel werkrooster, toffe salesgames, goed geld en leuke collega’s.

Duurzaam
en betrokken

Alles wat wij doen, valt onder de ‘People Planet Profit’ paraplu. Onze projecten, onze manier van werken, hoe we met elkaar omgaan; we toetsen het allemaal aan deze drie P’s. We doen zoveel mogelijk digitaal, de koffie is fairtrade, je kunt gebruik maken van onze fietsen voor een sportief ritje vanaf het station, en iedere dag is er vers fruit en een gezonde gezamenlijke lunch. We hebben een hele diverse club medewerkers en organiseren regelmatig allerlei leuks. Voor de fun.

Dreamcatch werkt voor merken met idealen, zoals Oxfam Novib, KWF Kankerbestrijding en Artis. Merken die waarde toevoegen aan de wereld en meer geven dan nemen. Dreamcatch wil merken met een droom laten groeien.

A day in
the life of

Als call agent bel je uit naam van onze opdrachtgevers. Jij weet: als je belt met een glimlach, horen ze dat aan de andere kant van de telefoon. Je maakt makkelijk contact en bent sterk in telefonische acquisitie.
Je bent de eerste schakel in het verkoopproces. Jij bent degene die het voor elkaar krijgt dat onze fondsenwervers met de ondernemers om tafel komen. Voor iedere gemaakte afspraak ontvang je een mooie bonus.

Als fondsenwerver zit je met de directie om tafel, met alle focus op het vergroten van het zakelijke ambassadeursnetwerk. Je werft structurele donaties en denkt mee in het vormgeven van het MVO-beleid van de betreffende organisatie. Zowel de call agent als de fondsenwerver ontvangt een bonus voor ieder geworven ambassadeur.

Vang je
dromen

Bij Dreamcatch werken mensen die hun dromen achterna gaan. Mensen die de reis ernaartoe misschien nog wel mooier vinden dan de uitkomst. Mensen met durf, commitment en vertrouwen in zichzelf. 

Je past bij Dreamcatch als je oog hebt voor de wereld en de mensen om je heen, zonder jezelf aan de kant te zetten. Je praat met een glimlach, denkt in oplossingen en houdt van een potje pingpong op z’n tijd.

Enthousiast?

Solliciteer!

Call agent

12 - 27 uur per week Haarlem

Hou jij wel van een uitdaging en competitie? Wil je graag je eigen tijd indelen? Wil je scoren en daarmee mooie bonussen verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken salestijgers die voor onze fondsenwervers telefonisch afspraken maken met MKB-ondernemers.

naar vacature

Fondsenwerver

24 - 32 uur per week Haarlem

Vind jij jezelf een echte salestijger? Word je gedreven door competitie en is geen uitdaging jou te gek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
KWF Kankerbestrijding en Oxfam Novib zoeken fondsenwervers voor de zakelijke markt.

naar vacature